woensdag 25 augustus 2010

Nazomersale bij Piekfijn: 30% korting

Ook dit jaar heeft Piekfijn de Pleinbios weer aangekleed met banken en kleden. En 'dankzij' het koude weer vinden de warme leentruien gretig aftrek. We hebben goed nieuws van onze vrienden van Piekfijn. Op 27 en 28 augustus vindt bij Piekfijn op Aluminiumstraat 6 in Prins Alexander een nazomersale plaats. Je krijgt dan maar liefst 30% korting op het gehele assortiment! Naast korting op kleding en meubels profiteer je nu ook van voordeel op bouw- en tuinartikelen. Bovendien biedt Piekfijn dit weekend veel fietsen aan voor een mooie prijs. Ouders kunnen rustig shoppen terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen of een lekkere suikerspin eten.

Piekfijn
Bij de Piekfijnwinkels van Roteb is een groot assortiment van tweedehands spullen te krijgen: van meubels tot boeken en van wasmachines tot kinderspeelgoed. Naast de winkel in de Aluminiumstraat zijn er nog twee Piekfijnwinkels in Rotterdam. Deze bevinden zich aan de Mariniersweg 225 in het centrum en op de Wolphaertsbocht 246 in Charlois.

Spullen die niet meer worden gebruikt, maar die nog wel goed zijn, kunnen ingeleverd worden bij één van de milieuparken van Roteb. Dit geldt ook voor spullen die eenvoudig te repareren zijn. De spullen worden, na eventuele reparatie, naar Piekfijn gebracht en krijgen een tweede leven. Daarbij kun je denken aan huisraad, boeken, kleding, elektrische apparaten en keukengerei.

Kijk voor meer informatie op www.piekfijn.nu