donderdag 12 augustus 2010

Huiskamer-gevoel dankzij Piekfijn

De opbouw van de Pleinbios is in volle gang. Het scherm wordt opgebouwd, de hekken geplaatst en containers gevuld met praktische spullen. Allemaal nodig voor een geslaagd evenement. Maar dankzij de geweldigde mensen van Piekfijn heeft de aankleding van het plein ook een hoog gezelligheids-factor. Dankzij hun wordt het Lloyd Multiplein weer een grote openlucht huiskamer. Tweedehands banken, kleden, luie stoelen en stalampen zorgen voor een intiem sfeertje.
Ken je Piekfijn nog niet? Zij omschrijven zichzelf als het leukste 2e hands warenhuis. En dat is helemaal waar! Als jij spullen hebt die niet kapot zijn (of simpel te repareren) en dus nog bruikbaar, dan kun je ze inleveren bij een van de milieuparken van ROTEB. De medewerkers van Piekfijn verzamelen deze spullen, knappen ze op en bieden het voor een prikkie aan in één van de Piekfijn warenhuizen. Denk aan koelkasten, meubilair, boeken en kleding.
Bij Piekfijn doen ze trouwens nog veel meer. Zij onderhouden het wagenpark van gemeentelijke diensten en zij verzorgen stages en opleidingen. De organisatie van de Pleinbios is een grote fan van Piekfijn.